19+1=19 Ruhsal Bilgelik Öğretileri 12. Grup (10 ay süren bir eğitimdir.Toplam ders ücreti 12.000₺’dir.Aylık olarak 1.200₺ ödeme alınmaktadır.)

profil.jpg
Anzenbaba
Son Güncellenme 12 Ağustos 2024
0 kullanıcı kayıtlı

Ders Açıklaması

AnZENbaba

Kitap Hakkında

Sevgili dostlarım, 19+1=19 Ruhsal Bilgelik Öğretileri, öğrenmek ve yaşamlarını bu şekil bir sistem ile yaşamak isteyen saygıdeğer okuyucularım.

Kitabın oluşum aşaması;
2010 yılında, ruhsal rehberlik adı altında, ilmi açılımlarımızı paylaşmak üzere İstanbul’a geldik. Yaklaşık bir yıl sonra 2011 yılı eylül ayında, sekiz gün içerisin de, sabahın erken saatlerinde, içsel akış ile yazılmış bir kitap oluştu. Bu kitabın ismi, kitabın içsel özünden, kendinden çıktı. Kitabın ismi 19+1=19 Ruhsal Bilgelik Öğretileri adını aldı. Bu kitap in- sanları farkındalığa ulaştırmak, aydınlanmasını sağlamak, kişileri aydınlatmak ve ruhları olgunlaştırmak için yazılmış bir kitaptır. Bu kitabı kişi kendinde uyguladığı ve zamana uyarladığı takdirde, kişi kendi yaşamsal yolunu keşif ede- cektir, anda ve akışı bularak yaşamsal yolunun kontrolünü kendi bilecektir.

19+1=19 Ruhsal Bilgelik Öğretileri içsel hal ilmiyle yazılmış ve oluşmuş bir kitaptır, kişilerde uygulamalı 19 dersler so- nucunda bu kitap, insanda ruhsal yolculuk ilminin açılımını sağlar. Ön bölümde düşünceyle ilgili bölümler vardır. Düşünmeyi öğreten, düşünceyi analiz eden, düşünceyi kullanan, düşünceyi tarif eden bir kitaptır. Şu anda yaşayan insanların birçoğu düşünme yetisini kaybetmiş düşünme-

sini bilmiyorlar, insanlar bildikleri ve öğrendikleri bilinç düzeyinde bilinçaltına göre yaşıyor, bilinçaltı ezberlerin olduğu yerdir.

Bu kitap aklı, fikri kullanmayı öğretiyor, aklın ve gönlün sınırlarını tarif ediyor ve kişide açılımlar açığa çıkıyor, bu kitabın kişiye ana öğretim sistemi; ruhsal yolculuğa çıkan kişinin konular üzerinde düşünüp, kişiye gönül, akıl, zihin üçlemesiyle yeni bilgilerin açığa çıkmasını sağlatmaktır. Az ve öz yazım üzerine yazılmıştır, insanın akıl ve mantık kapılarını açan bir kılavuzdur. Bu kitap bir kılavuz değil okuyan kişiyi kılavuz yapan bir yol göstericidir, okumak ve ezberlenmek için yazılmış bir kitap değildir.

19+1=19 hissederek yaşamsal yasayı öğreten bir dille yazılmış bir kitaptır, konuları kişi kendi bilincine ve aklına göre genişletir, kişi kendi ruhsal oluşumunu tamamlar. Kişiyi tefekküre, maddesel ve manasal analize, zihinsel farkındalığa odaklaştırır. Kişideki öz bilgi ortaya çıkaran bir dil ile yazılmış bir kitaptır. Kitabın en önemli kavramı, içerikteki temel bilgilerini zihne ve akıl mantığına adapte edip bu bilgi kaynağı ile kişi yaşamsal akışta akıl ederek âlemi çözmek ve âlemi sezmektir. Âlemi çözen kişi kendini çözecek kendini bilecek, kendini çözen kişi âlemi çözecek- tir, âlemi bilecektir.

Kişi Tanrısal bilgi akışını kavrayarak, melekler ve ruhlar âlemini madde ve mana âlemini tanıyıp dünya da yaşama ve yasatma sistemini sistemleştirir. Kişi kendi iradesinde ve kendi mantığında yol almasını öğrenir. Bu bir farkın-

dalık ve kendi ruhsallığını tanıma yoludur, kişinin kendisini keşfetme yoludur.

Kişi bu yolda kendini tanır kendi farkındalıklarını bulur, kendinde yok olur ve evrensel bilgiyle tekrar var olur, ken- di kendinde kendini bulur. Bu kendiyle buluşma, yaşam akışındaki huzuru, sevgiyi, bolluğu, bereketi, zevki yaşamı- na katar ve sonsuzluk hali olan âlemsel birliktelik ile kendisi ve sevdikleriyle birlikte yaşar. Bu 19+1=19 Ruhsal Bilgelik Öğretileri kendini bulmak ve kendini dünyada ve rabsal alemde kendinin kendisi ile tanışmasıdır.

NOT:Dersler insiyeli anlatım ile aktarılmaktadır. Ders dinlerken sakin bir ortamda kulaklık ile gözler kapalı konumda anlatılanlara odaklanarak dinlenmelidir. Bu dersler ezber ders degil insiye aktarımlı derslerdir dersler sizin bilginizi acmaktadır. Ezberlenmeden insiye aktarımlı dersler.

(10 AYLIK EĞİTİM TAMAMLANDIĞINDA 2 AY ERİŞİM HAKKINIZ BULUNMAKTADIR. EĞİTİMLERDEN AYRILIRSANIZ EĞER TÜM DERSLERE  ERİŞİM HAKKINIZ KAPATILIR.)

Dersin Eğitmeni

Anzenbaba

Ruhsal Rehber

5.0/5
28 Courses
8 Reviews
1101 Students

Merhaba, Ben Anzenbaba, adım Çoşkun Özkemer. Yaklaşık 30 yıl boyunca şifacı, ruhsal rehber, terapist ve yaşam koçu olarak sizlerle birlikte gelişmeye odaklandım. Bu süre zarfında, insanların yaşamlarını daha anlamlı hale getirmelerine yardımcı olmanın, onların içsel potansiyellerini keşfetmelerine rehberlik etmenin ve kişisel dönüşümlerini desteklemenin büyük bir ayrıcalık olduğunu deneyimledim.

Daha fazla gör

Dersleriniz hakkında sizlere bildirim göndermek istiyoruz.

Henüz bir hesabın yok mu? Ücretsiz Kayıt Ol